Английский язык

Задания
Английский язык, 9 класс
*Внимание! Во всех вопросах только один правильный ответ.
ФИО ученика ______________________________________
1.​ Найди ошибку.
A) sink – sank – sunk
B) hurt – hurt – hurt
C) chose – chose – chosen
D) beat – beat – beaten
2.​ Nobody could recognize Polly. She … so nice trying to charm the guests.
A) was
B) was being
C) is
D) being
3.​ Найди ошибку.
A) a formula – formulae
B) a phenomenon – phenomena
C) a datum – datas
D) a basis – bases
4.​ … summer of 1867 was exceptionally hot and dry.
A) The
B) A
C) -
D) An
5.​ В каком ряду слова не являются антонимами.
A)to admit – to deny
B) correct – wrong
C) pleasant – nasty
D) deft – skillful
6.​ 1. … I said in my letter, I’m taking the exam in July. 2. He cried … baby, when they told him the news.
A) like, as
B) like, like
C) as, like
D) as, as
7.​ It(7) … 10 years to build this factory, and it was(8)… opened in 1976.
A)had,
B) took,
C) got
D) could
8.​ It(7) … 10 years to build this factory, and it was(8)… opened in 1976.
A) generally
B)thoroughly
C) finally
D) desirably
9.​ I’ll cut this article … of the magazine for you.
A) out
B) in
C) up
D) off
10.​ The committee wrote a … to change some of the school rules.
A) letter
B) proposal
C) aim
D) significance
11.​ Подбери ответную реплику.
Could you show me where the station is?
A) The pleasure is all mine.
B) It’s over there.
C) Not in the list.
D) Here you are.
12.​ She doesn’t let her … … candy.
A) kids eat
B) kids to eat
C) kids eating
D) kids’ ate
13.​ When you are older, you’ll regret … your time as a student.
A) to waste
B) wasting
C) waste
D) to have wasted
14.​ I … the night last December when everything went wrong for me.
A)remember
B) was remembering
C) had remembered
D) have been remembering
15.​ В каком фрагменте предложения допущена ошибка.
It comes a time in everyone’s life when a big decision has to be taken.
A) It comes
B) a time
C) in everyone’s life
D) a big decision


<< Предыдущий вопрос Следующий вопрос >>

1 С
2 А
3 С
4 А
5 D
6 C
7 B
8 C
9 A
10 B
11 B
12 A
13 B
14 A
15 A

Занял 1 место в олимпиаде , спасибо
1 С
2 А
3 С
4 А
5 D
6 C
7 B
8 C
9 A
10 B
11 B
12 A
13 B
14 A
15 A

Загрузить файл
Сомневаешься в ответе?

Если сомневаешься в правильности ответа или его просто нет, то попробуй воспользоваться поиском на сайте и найти похожие вопросы по предмету Английский язык либо задай свой вопрос и получи ответ в течении нескольких минут.


Смотреть другие ответы
X